Ταυτότητα

To propagator.gr δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2008 και πήρε την τελική μορφή του το καλοκαίρι του 2009, σε joomla 1.5.
Ανανεώθηκε το καλοκαίρι του 2013 σε joomla 2.5.
Δημιουργός και υπεύθυνος του ιστότοπου και κάτοχος του url ( propagator.gr) είναι ο Διονύσης Μπράιλας εκπαιδευτικός ( ΠΕ04.01-Φυσικός).
Αποτελεί το χώρο συγκέντρωσης και οργάνωσης του υλικού που παρουσιάζεται στα διάφορα μαθήματα που περιέχει ο ιστότοπος. Το υλικό αυτό είτε είναι πρωτογενές είτε προέρχεται από διάφορες πηγές του διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται το όνομα του δημιουργού. Οι σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες ανοίγουν σε νέο παράθυρο για να μην αλλοιώσουν το περιεχόμενο των σελίδων αυτών.
Το περιεχόμενό του μεταβάλλεται και εμπλουτίζεται διαρκώς σύμφωνα με τις ανάγκες που παρατηρούνται κατά την πορεία της διδασκαλίας.
Απευθύνεται στους μαθητές, σε συναδέλφους καθηγητές και σε όποιον άλλο  βρεί ενδιαφέρον το υλικό που υπάρχει εδώ.
Το υλικό που υπάρχει στον ιστότοπο είναι ελεύθερο προς χρήση με αναφορά της πηγής.
Τι σημαίνει  propagator;
ουσ. αυτό(ς) που αναπαράγει, πολλαπλασιάζει, μεταδίδει ή διασπείρει.
Παρ'όλο που η λέξη είναι αρνητικά φορτισμένη (προπαγάνδα, προπαγανδιστής), σκοπός του ιστότοπου είναι η μετάδοση και διασπορά των γνώσεων.
Για οποιαδήποτε απορία, σχόλιο ή παράπονο επικοινωνήστε με τον διαχειριστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.